Hoppa till sidans innehåll

Nytt år uppdaterad hemsida

02 JAN 2016 22:44
Feringe HRA har funnits på nätet sedan 1998. Hemsidan fram tills nu har funnits ett par år och med tanke på utvecklingen var det dags för förnyelse.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2016 09:28

För ett par år sedan flyttade SVEMO sin licensadministration till IdrottOnline. 

I och med detta flyttade vi medlemsadministrationen till samma system.
Som bonus vid fick vi tillgång till uppdaterad adressinformation när medlemmar byter adress vilket minskade antalet utskickade försändelser som  kom i retur.

IdrottOnline är ett system som tillhandahålls av Riksidrottsförbundet och kan användas av ansluta förbund och dess medlemsklubbar. 

I höstas var det Svenska Bilsportförbundets tur att göra samma resa med förarlicenser och tävlingsadministration som från och med 2016 helt sköts från IdrottOnline. 

När nu båda våra SpecialIdrottsförbund SVEMO samt SBF finns i IdrottOnline kändes det naturligt att även föreningens hemsida placeras i samma system. 

På detta sätt får vi tillgång till löpande uppdateringar av systemet flera gånger under året och direkt märks att stödet för mobila enheter är klart bättre än i den gamla lösningen.

Feringe HRAs hemsida är förstås som vanligt öppen för alla men för full funktionalitet rekommenderas att du som medlem aktiverar ditt IdrottOnline konto. 

Man använder samma idrottonline ID för samtliga  klubbar som man är medlem i så om du redan loggat in i IdrottOnline är allt förberett och klart. 

Om du inte har något konto eller behöver hjälp med att komma igång så skickar du ett mail till This is a mailto link så hjälper vi dig igång.

Skribent: Krister Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Feringe HR ASS
Torbjörn Persson, Göteryd Graninge 1
34397 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0708927050, 0733606667
E-post: This is a mailto link

Se all info