Hoppa till sidans innehåll

En dag på Strippen 2019

13 APR 2019 00:16
I maj månad är det så åter dags för En dag på Strippen ute i Emmaboda. En dag på strippen går av stapeln den 18 maj.
  • Skapad: 13 APR 2019 00:16

Det är tidningen Bilsport som håller i det övergripande i arrangemanget. Feringe HRA sköter om strippenkörningarna inklusive besiktning och anmälan. Trafik och parkering inne på området ligger också inom vårt ansvarsområde.
Som vanligt håller vi besiktning samt anmälan öppen några timmar på fredag eftermiddag för att kunna ta emot de team som väljer att komma och checka in dagen före.
För att kunna ta ta emot och se till att föranmälda hamnar på sina tilltänkta depåplatser samt förbereda området behövs det ett antal funktionärer som är på plats från lunchtid.
Lions i Emmaboda är ansvariga för de yttre parkeringarna. Lions sköter också om bussarna till och från flygbanan.
Slutligen har vi Hemvärnsföreningen på plats. Deras funktionärer hanterar trafiken utanför flygbanan samt ansvarar för elförsörjning.
Så tag nu chansen att besök Emmaboda och en dag på strippen för att se vad som hänt i garagen under vintern.
Som vanligt behövs det många funktionärer. Vill du hjälpa till ring Krister på 070 345 5253 om du har frågor eller eller vill anmäla dig eller maila till This is a mailto link
Som några kanske redan uppmärksammat så är det inte någon verksamhet på Hotel Amigo och därför jobbar vi på nya lösningar beträffande boende mm. Mer information om detta närmare eventet.

Skribent: Krister Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Feringe HR ASS
Torbjörn Persson, Göteryd Graninge 1
34397 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0708927050, 0733606667
E-post: This is a mailto link

Se all info