Hoppa till sidans innehåll

En dag på Strippen 21 maj

03 APR 2016 09:12

I maj månad är det så åter dags för En dag på Strippen ute i Emmaboda. Detta året är det tätt med evenemang ute i Emmaboda. En dag på strippen går av stapeln den 21 maj. Helgen dessförinnan är det skog och traktor som gästar Emmaboda flygbana.
  • Uppdaterad: 03 AUG 2017 11:52


Till årets evenemang bygger vi vidare på konceptet med förbokade depåplatser och tanken är att kunna erbjuda ytterligare några platser.

Med hanteringen av förbokade depåplatser finns det då också möjlighet att ta emot deltagare några timmar på fredagkvällen.

Det är tidningen Bilsport som håller i det övergripande i arrangemanget. Feringe HRA sköter om strippenkörningarna inklusive besiktning och anmälan. Trafik och parkering inne på området ligger också inom Feringe HRAs ansvarsområde.

Lions i Emmaboda är ansvariga för de yttre parkeringarna. Lions sköter också om bussarna till och från flygbanan.Slutligen har vi Hemvärnsföreningen på plats. Deras funktionärer hanterar trafiken utanför Emmaboda flygbana samt ansvarar för elförsörjning.

Så tag nu chansen att besök Emmaboda och en dag på strippen för att se vad som hänt i garagen under vintern.Som vanligt behövs det många funktionärer.

Vill du hjälpa till att genomföra ett av södra Sveriges största motorevenemang genom att arbeta som funktionär?Ring på 070 345 5253 om du har frågor eller eller vill anmäla dig eller maila till This is a mailto link börjar förberedelserna ute på Emmaboda flygbana på fredagen runt lunchtid och håller på tills vi i iordningställt området.

Förutom de vanliga förberedelserna behövs det några funktionärer under sen fredag eftermiddag och tidig kväll. Detta för att ta emot och se till att föranmälda hamnar på sina tilltänkta depåplatser.

Uppdatering 2016-05-07

===================

 

På fredag eftermiddag/kväll håller vi anmälan/besikning öppen mellan kl 16 och 19. 

 

Då Hotel Amigo i år inte kan erbjuda platser för samtliga så är boendet i år uppdelat mellan Hotel Amigo samt Ödevata fiskecamp. 
Ödevata ligger några km österut på väg 120. 

www.odevata.se

 
Även om boendet är uppdelat så har vi samlingen på hotel Amigo på fredag kväll som tidigare år.   
Beroende på platstillgång är det inte säkert att vi kan tillgodose alla önskemål men om någon vill bo på det ena eller andra stället hör av dig.

 


Skribent: Krister Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Feringe HR ASS
Torbjörn Persson, Göteryd Graninge 1
34397 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0708927050, 0733606667
E-post: This is a mailto link

Se all info