Hoppa till sidans innehåll

Klubblad och en dag på strippen

18 MAR 2020 17:16
Så här års brukar det vara full fart med planeringen av sommarens evenemang så att vi kan skicka ut årets första klubblad i månadsskiftet mars-april
  • Skapad: 18 MAR 2020 17:16

.
I år är som alla känner till inget vanligt år då många publika evenemang redan har eller kommer att påverkas på något sätt.

Därför är det inte meningsfullt att skicka ut ett klubblad med evenemangskalender som förmodligen kommer att ändras ganska snart.

I stället kommer vi att publicera information om kommande evenemang löpande på www.feringe.com samt Facebook samt via epostutskick.

Så titta in där och uppdatera dig då och då.

För att få tillgång till våra epostutskick behöver du ha en registrerad epostadress i idrottonline.

Idottonline kommer du åt via hänglåset längst upp till höger på hemsidan. Har du frågor eller problem kontaktar du This is a mailto link.

I närtid har vi ju också ett av klubbens större evenemang en dag på strippen.

I årets upplaga av EDPS Back to the Roots tar vi dig tillbaka till när allting startade och till dem åren eventet var som störst

Det är tidningen Bilsport som håller i det övergripande i arrangemanget. Feringe HRA sköter om strippenkörningarna inklusive besiktning och anmälan. Trafik och parkering inne på området ligger också inom vårt ansvarsområde.

Som när det började är evenemanget koncentrerat runt Emmaboda flygbana och därmed inga busstransporter från och till Emmaboda

Också som det var i starten så öppnar anmälan och besiktning på lördag morgon.

Datumet för en dag på strippen är lördagen den 16 maj.

Detta gör att vi inte behöver ha så många funktionärer igång under fredag eftermiddag och de som inte har så långt till Emmaboda kan komma på lördag morgon.

Som vanligt behövs det många funktionärer. Vill du hjälpa till ring Krister på 070 345 5253 om du har frågor eller eller vill anmäla dig eller maila till This is a mailto link

Slutligen är www.feringe.com uppdaterad med kontaktuppgifter till personer enligt val på årsmötet den 7de mars.

Skribent: Krister Karlsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Feringe HR ASS
Torbjörn Persson, Göteryd Graninge 1
34397 Älmhult

Kontakt:
Tel: 0708927050, 0733606667
E-post: This is a mailto link

Se all info